The wishlist name can't be left blank

Redlunds – Textil för hemmet

Vår resa började i Henning och Birgittas källare i slutet av 60-talet. Henning packade bilen med textil och sålde på torg och marknader runt om i Sverige. I takt med att försäljningen ökade började vi köpa in stuvar och garner som sedan såldes vidare till andra kunder, det var så vår grossistverksamhet startade. Efter några år hade man växt ur källaren hemma i Torestorp och man byggde en lokal mitt i byn, för att kunna utöka affärerna ytterligare.

Idag är vi 13 personer som gärna hjälper dig som har en butik som säljer hemtextil. Henning jobbar kvar på företaget, dock har han valt att lämna över till sonen Henrik, som idag driver vidare företaget. Henriks dotter Lisa finns nu också med i teamet vilket innebär att vi är tre generationer som arbetar tillsammans, vilket är roligt tycker vi. Oavsett vilken roll vi har i företaget, så ser vi fram emot att få hjälpa dig, kontaktuppgifter till oss hittar du här. Vad gäller leveranser är vi alltid på tå och skickar gärna din order samma dag eller senast dagen efter, detta så att du ska kunna serva dina kunder på bästa sätt.

”Ett grossistföretag med passion för textil och god service, som gärna hjälper dig som jobbar med textil och mjuk inredning till hemmet.”

I vårt sortiment hittar du både tidlösa basprodukter samt nyheter under året, här jobbar vi både med svenska och utländska designers för att skapa unika och vackra produkter. För att skapa harmoni mellan de olika produkterna, jobbar vi med olika färgteman, för att väva ihop serier och skapa broar mellan de olika kategorierna. Vi strävar alltid efter att ha ett brett utbud så att just du ska finna dina favoriter hos oss.

Idag är det viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga när de väljer oss som leverantör, och det gäller på alla områden, från produktion till leverans. Därför är det viktigt för oss att jobba med Amfori, Fairtrade, Oeko-tex och FTI för att nämna några. Vi har alltid fokus på bra kvalité till ett bra pris. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att skapa ett hem att längta till, där man kan skapa sin egen stil och känna sig hemma. Så har vi tänkt sedan starten 1969 och det känns lika självklart idag.

Så om du söker vacker textil till bra pris och god service, då har du hittat rätt.

Välkommen till oss på Redlunds!